HOME   HUIZEN AANBOD    BOUWKAVELS    WONEN IN DUITSLAND    HUIS VERKOPEN    CONTACT


  Koophuizen in Duitsland - vastgoedontwikkeling en onroerendgoed, huizen verkoop, recreatievoorzieningen, chaletbouw, duits onroerend goed te koop, Eifel gebied en omstreken

Huizen Aanbod Duitsland

Vastgoed in de Eifel

 

  Hotel Tannenhof - Waxweiler
  klik hier voor meer foto's
informatie en specificaties
kontakt opnemen ref-k003
terug naar het vastgoed overzicht

 

Informatie en specificaties

Op dit moment vinden er restauratie werkzaamheden plaats, waarna het hotel opnieuw in de verkoop zal gaan. Indien u nu al belangstelling heeft voor dit object kunt u contact met ons opnemen.

Hotel Tannenhof is de blikvanger wanneer u het dorp Waxweiler binnenkomt. Het hotel wordt op dit moment gerenoveerd en biedt veel mogelijkheden voor enthousiaste ondernemers. Het hotel heeft een grote gezellige restaurant ruimte met doorgeefluik naar de uitgebreide professionele keuken. Aan de eetzaal is een knusse hoekkamer en cafekamer met lange bar. Het hotel heeft 3 verdiepingen en een grote zolder. Daarnaast heeft het hotel een grote kelder voor feesten en bijeenkomsten. In het hotel kunnen 35 mensen slapen, de slaapkamers zijn hoog wat een ruimtelijk beeld geeft en hebben elk een eigen badkamer met douche en wastafel. Het terras heeft ruimte voor groepen tot 150 personen. Het hotel heeft veel extra mogelijkheden.

Vraagprijs op aanvraag


 

  Hotel Tannenhof - Waxweiler
  klik hier voor meer foto's
informatie en specificaties
kontakt opnemen ref-k003
terug naar het vastgoed overzicht


 
 
Home  Huizen te koop  Bouwkavels  Huizen te huur  Woon informatie  Zelf je huis aanbieden  Links  Contact


Koop Huizen in Duitsland.nl