HOME   HUIZEN AANBOD    BOUWKAVELS    WONEN IN DUITSLAND    HUIS VERKOPEN    CONTACT


  Koophuizen in Duitsland - vastgoedontwikkeling en onroerendgoed, huizen verkoop, recreatievoorzieningen, chaletbouw, duits onroerend goed te koop, Eifel gebied en omstreken

Huizen Aanbod Duitsland

Vastgoed in de Eifel

 

  Boerenhuis - Leidenborn
  klik hier voor meer foto's
informatie en specificaties
kontakt opnemen ref-k004
terug naar het vastgoed overzicht


Informatie en specificaties


Ligging: Op dit moment hebben wij in de prachtige heuvelachtige Eifel in Leidenborn een rustiek boerenhuis te koop op korte afstand van het drielandenpunt Duitsland, BelgiŽ en Luxemburg het volgende huisje te koop in Leidenborn, nabij het drielanden punt.Centraal tussen aantrekkelijke toeristenplaatsen: Saint-Vith in BelgiŽ ligt op 25 km, Clervaux in Luxemburg op 30 km en PrŁm in Duitsland op 25 km. Leidenborn is een boerendorpje met ongeveer 180 inwoners. De dichtstbijzijnde grotere plaats is Arzfeld (10km).

Indeling: Het huis is tussen 100 en 150 jaar oud, heeft 50 cm dikke muren en is voorzien van ramen met dubbel glas. Door zijn constructie en indeling biedt de woning alle potentieel voor een perfecte vakantiewoning, eventueel voor de verhuur of voor het verzorgen van cursussen. Het afwerken en inrichten kan geheel naar eigen wens worden uitgevoerd. Het huis heeft interessante originele details. De aangebouwde stallen hebben dubbele houten deuren. Van daar uit is ook de ruimte onder het dak te bereiken. De ruimte is nu garage, maar door vervangen van de deuren door glas zijn er unieke mogelijkheden voor een grote (woon) kamer of een atelier. De badkamer heeft een douchebak, een wastafel, een toilet, een elektrische boiler, een elektrische radiator en een wasmachineaansluiting. Het plafond van woonkamer, open keuken en douche zijn geÔsoleerd. In combinatie met de dikke muren is het huis in de zomer een heerlijk koele ruimte, in de winter goed te verwarmen. Het huis is aangesloten op de gemeentelijke riolering en is voorzien van water en elektriciteit.

Grondkavel:
Bij de woning hoort 2031m2 grond. Er is daardoor voldoende ruimte. De kavel bestaat uit twee delen. Een deel is bebouwd, het andere deel mag bebouwd worden. Het terrein biedt dus veel potentieel. Tussen de twee delen loopt een landweg. Op de hoek stopt een bus.

Status: uit de verkoop

Maten:
Buitenmaten van het huis zijn 17.30 x 7m
Entree 2.95 x 3.55 10.5 m2
Kamer 2.95 x 2.05 6.0 m2
Slaapkamer 3.20 x 3.75 12.0 m2
Kamer/kleedruimte 3.20 x 2.05 6.5 m2
Woonkamer 5.50 x 4.00 22.0 m2
Open keuken 2.90 x 2.25 6.5 m2
Badkamer 2.35 x 2.30 5.5 m2
Garage 3.90 x 6.00 23.5 m2
Totale woonoppervlakte 92.5 m2
 

  Boerenhuis - Leidenborn
  klik hier voor meer foto's
informatie en specificaties
kontakt opnemen ref-k004
terug naar het vastgoed overzicht


 
 
Home  Huizen te koop  Bouwkavels  Huizen te huur  Woon informatie  Zelf je huis aanbieden  Links  Contact


© Koop Huizen in Duitsland.nl