HOME   HUIZEN AANBOD    BOUWKAVELS    WONEN IN DUITSLAND    HUIS VERKOPEN    CONTACT


  Eifel in Duitsland - informatie over de streek; vastgoedontwikkeling en onroerendgoed, huizen verkoop, recreatievoorzieningen, chaletbouw, duits onroerend goed te koop, Eifel gebied en omstreken

De Eifel in Duitsland

Koop huizen in Duitsland.nl is gespecialiseerd in de Eifelstreek. Geregeld is er ook aanbod uit andere streken in Duitsland terug te vinden op deze website,  maar het grootste deel van het aanbod bevindt zich in de Eifel.


Het vakantiegebied "Eifel" is een zeer gevarieerd landschap met sprookjesachtige bossen, dode vulkanen, uitgestrekte heuvellandschappen en pittoreske valleien. De Eifel ligt nabij de drielandenhoek Duitsland-BelgiŽ-Nederland en kenmerkt zich door de vele charmante stadjes, slingerende weggetjes, mooie bossen met vele riviertjes en meren.

Mooie wandelpaden, fietsroutes en mountainbikepaden doorkruisen het gebied. De recreatiemogelijkheden zijn oneindig: wandelen, fietsen, kanoŽn, kajakken, zeilen, deltavliegen, zweefvliegen, wandklimmen, mountainbyken, surfen, rafting, paardrijden, skiŽn, langlaufen enz. De Eifel is ingedeeld in verschillende gebieden met elk haar eigen karakteristieken.

De Eifel is behalve mooi, ook zeer goed te bereiken. Het gebied heeft zeer veel verschillende ingrediŽnten. De streek biedt daarom een goede combinatie voor vakantiegangers die eigenlijk alles willen: mooie natuur, een schat aan cultuur en gezellige stadjes om te winkelen of om neer te strijken op een terras. De natuur is de Eifel is uniek te noemen. Het heuvelachtige landschap met zijn dichte bossen verleidt menig natuurliefhebber tot lange wandelingen. U komt uitgestrekte weiden, vulkaanmeren, maar ook jeneverbesheide tegen.

terug naar de woon informatie voor Duitsland


 
 
Home  Huizen te koop  Bouwkavels  Huizen te huur  Woon informatie  Zelf je huis aanbieden  Links  Contact


© Koop Huizen in Duitsland.nl